Šefket Turalić na proslavi desetogodišnjice rada TUV ADRIA Srbija!

U povodu 10 godina rada predstavništva TUV ADRIA Srbija, upriličena je svečnost na kojoj su prisustvovali i uposlenici TUV ADRIA BiH.

Osvrt na rad i rezultate tog rada Predstavništva Beograd u svom obraćanju prisutnima iznio je gdin Muamer Peljto direktor Predstavništva TUV ADRIA u Sarajevu.

Nakon dodjele priznanja i zahvalnica za radnike, u prostorijama hotela Hayat Beograd, od strane gdina Martina Meyera – predsjednika Upravnog odbora TUV Thueringen – Njemačka, uslijedio je sastanak na kojemu je gdin Ertan Taktak  – Lead auditor u TUV Thueringen – Njemačka (Šef odjela za inostranstvo)  saopćio rezultate audita koje je uradio u Predstavništvu Sarajevo i Predstavništvu Beograd.

Prisutnima se obratio potom i  gdin Martin Meyer istaknuvši pozitivne rezultate rada oba predstavništva te poželio zaposlenicima da tako i nastave u budućem radu.

Svečanost je potom nastavljena na legendarnoj Skadarliji – naravno u Tri šešira, gdje su zaposlenici oba Predstavništva u lagodnoj atmosferi razmjenili svoja iskustva u radu auditiranja fimi.

Do narednog susreta – svima puno sreće i zdravlja!